2014. március 22., szombat

De amúgy meg... Tényleg rossz mellette, magányos vagyok, és ettől hárpia, és kezdem belátni, hogy ő sose fog változni, mert én ahhoz kevés vagyok (de még a gyerekek is), közben meg olyan aranyos dolgai vannak. Egy csomószor tökre meg tud lepni azzal, hogy figyel a dolgaimra, pl. ma szólt a boltban, hogy ne felejtsek el Glamourt venni, meg előtte meghívott fagyizni, meg ilyenek...

2 megjegyzés:

  1. Tudod, ezen már én is elgondolkodtam, hogy miért van az, hogy pl hónapok kellettek hozzá, hogy csináljon egy teát nekem, hogy ha rosszul éreztem magam, még ne kezdjen el kiabálni is hogy miért nincs kaja, hanem feltalálja magát. Hogy néha levigye a szemetet ő is.Hogy ha nem tudok elmenni a boltba, elmenjen ő és még hozzon is valamit. Hogy néha megfogja a porszívót. És az olyan, mintha valami kegyet gyakorolna, nem természetes. Ezt látta otthon, ez van a világban is, vagy csak így kényelmes? Azt hiszem, a férfiak többségébe jó nagy adag önzés szorult.

    VálaszTörlés
  2. Uhh, elég durva ez is... Igen, ők szépen elvannak a saját dolgaikkal, és tök aranyosak, amíg a "hülye" igényeinkkel nem csesztetjük őket. Vicces.

    VálaszTörlés