2014. április 25., péntek

Az egyik legfurcsább dolog, amit mostanában hallottam, hogy egyik kedves ismerősöm allergiás arra a hangra, amikor a héjában sült krumpliról lehúzzák a héjat. Még abba is beleborzongott, hogy beszéltünk róla.

Azóta is röhögök ezen, szeretem az ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat.

Apropó, neked van valami, ami hasonló hatást vált ki belőled?

4 megjegyzés:

  1. aha a padlószőnyeg hangja, ha végighúznak rajta valamit pl porszívó kiengedett kefékkel és ilyen surlódó hang lesz. nem ijesztő, de kiráz a hideg tőle, sose fogok rájönni, miért :D

    VálaszTörlés
  2. Minden olyan frekvenciájú hang,ami a lódarázs zümmögésére emlékeztet. Bepánikolok azonnal, akkor is, ha egészen biztosan nem lehet darázs a közelben.

    Meg még gimiben másfél évig nem bírtam az egyik osztálytársamat, mert amikor elsőben kezdtünk, rekedt volt, de sokáig, 1-2 hónapig is, és nagyon idegesített a hangja.Később aztán megkedveltük egymást, és ő volt a ballagáson a párom.

    VálaszTörlés
  3. :D :D :D Ezek is nagyon érdekesek!

    VálaszTörlés
  4. Engem az készít ki, ha valaki olyasmit csinál a körmével, ami arra emlékeztet, hogy a körmöt le is lehet tépni, vagy csak simán beszél róla. Na, ez így homályos, de ilyenkor mindig a kínzásra gondolok, és nem bírom. Pl. ha hátrapattintgatják a körmöket. Kb. rosszul leszek tőle, pl, most is:) (Amúgy rágom a körmömet, néha nagyon durván, szinte véresre. Biztos van valami összefüggés.)

    VálaszTörlés